Priče

Žao mi je ili #Dostojanstvo je ljudsko pravo

mama dete

Žao mi je

Što te nisam jače zagrlila.
Što sam povisila glas.
Što sam se raspravljala bez razloga.
Što te nisam poslušala.
Što sam bila hladna, iako sam iznutra umirala.
Što se nisam više smejala.
Što ti nisam sedela u krilu.
Što sam se pravila „pametna“ i kada ne treba.
Što sam ćutala.
Što sam previše pričala.
Što sam se prenemagala.
Što sam se budila kasno.
Što sam dolazila rano.
Što nisam igrala karte.
Što sam više bila u svom nego u tvom životu.
Što nisam razumela.
Što nekada nisam tebe umela…
Žao mi je…

 

Ovaj tekst se odnosi na sve nas koji smo nekada nekoga voleli, a izgubili, ali i kao podsetnik da možda neke stvari treba da uradimo na vreme ili da razmislimo pre nego što ih uradimo.

Alta Vista dom za stare uključio se u celokupnu kampanju dobrotvorne organizacije BELhospice koja se bavi humanitarnim radom i prikupljanjem sredstava za palijativno zbrinjavanje.

#Dostojanstvo je ljudsko pravo je nova kampanja na društvenim mrežama Twitter i Facebook , kao i na web sajtu fandrejzing.rs preko koga će se prikupljati donacije potrebne za pristup koji poboljšava kvalitet života pacijenta i porodice, suočavajući se sa problemima koji prate bolesti koje ugrožavaju život kroz prevenciju i otklanjanje patnje putem ranog otkrivanja i nepogrešive procene i lečenja bola i drugih problema: fizičkih, psihosocijalnih i duhovnih. Usluge su potpuno besplatne, a tim vodi računa o tome o pacijentima sa malignim bolestima u progresivnom, uznapredovalom stadijumu za koji je prognoza ograničena.

 

Leca Shargarepica

Marketing ekspert i konsultant. Sociolog. Edukator. Predavač. Skriboman. Kreativac. Vlasnica i direktorka marketinške agencije "Pasaz". i Doma za stare "Alta Vista" u Beogradu.
Vesela i srećna žena. Sve ostalo je samo nadogradnja.

@LecaShargarepa

- 9 hours ago

Kompleksa toliko ima kao da su malo-malo pa na rasprodaji u Lidlu.
h J R
@LecaShargarepa

- 17 hours ago

Koliko je do sistema toliko je i do porodice, ali i do mentaliteta. Zloba, ljubomora, zavist, bezobrazluk, nevaspit… https://t.co/RvpkizofCt
h J R
@LecaShargarepa

- 1 day ago

RT @srna_77: TRAŽI SE MILANKA IGNJATOVIĆ. NESTALA 15.09.2019. NA PODRUCJU ŠAPCA. ZADNJI PUT VIDJENA U 13:00 H. UKOLIKO IMATE BILO KAKVE INF…
h J R
>