Zanimljivosti

Volim da predajem i deci i roditeljima – Prvi “Future kids” meetup!

Pre dve nedelje bila sam učesnik prvog “meetup”-a pod nazivom “Future kids”. I moram vam reći da sam se odlično provela. Tema o kojoj sam govorila je obuhvatala dobre i loše strane interneta, kao i to kako se zaštititi online.
I deca i roditelji su učestvovali u mom kratkom predavanju, a sala je bila prepuna malih pametnjakovića, kao i njihovih brižnih pratilaca.

Ineresantno je to koliko ima dece koja žele da nauče. Samo je pitanje na koji način ih treba motivisati. Klinci imaju sve manje strpljenja, ali ako ih od malih nogu naučimo da za sve što rade moraju imati vremena, kako bi stekli znjanje, moraju imati strpljenja kako bi savladali to znanje ili određene veštine, i ako im to budemo uporno ponavljali i budemo bili istrajni u tome, samo tako ćemo uspeti.
Internet je odlična stvar ukoliko umeš da ga koristiš!

Hvala Kliker – it centar za decu na pozivu!

Leca Shargarepica

Sociolog. Marketing umetnik. Predavač. Skriboman. Kreativac. Osećam se kao super pegava Šargarepica. Vlasnik doma za stare "Alta Vista" na Senjaku, Direktor marketinške agencije "Pasaž". Vesela i srećna žena. Sve ostalo je samo nadogradnja.
A sve drugo... dopišite sami.

Dodaj komentar

Postavi komentar

@LecaShargarepa

- 39 minutes ago

Kako mi je lajna večeras lepa.
h J R
@LecaShargarepa

- 13 hours ago

Sneg volim samo na skijanju.
h J R
>