Zanimljivosti

ODJECI – besplatna zabava petkom u Beogradu!

U petak, u “Dorćol Platzu”-u, sa početkom u 19č, uz besplatan ulaz, biće održani “Odjeci”!

“Odjeci” je zvučnopogledna saradnja pijaniste na koncertnom klaviru i umetnika inspirisanog prirodom.
Serin je mlada umetnica iz San Franciska koja uživa u deljenju svog zapanjujućeg talenta prenošenja nota klasične muzike na klavir sa publikom svih starosnih dobi. Širokim spektrom začuđujućih koncertnih prostora, od velikih koncertnih dvorana do bina u šumama, obalama reka ili u pustinjama. Izvodiće četiri dela, Lista, Šopena, Ravela i Skriabina.
Za pogledni deo izložbe je kriv Brent, umetnik i biolog rodom iz San Franciska, koji je koristio klasične kompozicije da ispuni zvukom svoje vreme provedeno u pećinama po Srbiji i ti momenti su mu poslužili kao nadahnuće za dela. Sirovi, autentični materijali iz pećina, glina, pepeo i drugi, su utkani u svaku od 4 slike koje će biti izložene, a svaka slika je zasnovana na po jednom delu klasične muzike koja će biti izvedena na izložbi.

Leca Shargarepica

Marketing ekspert i konsultant. Sociolog. Edukator. Predavač. Skriboman. Kreativac. Vlasnica i direktorka marketinške agencije "Pasaz". i Doma za stare "Alta Vista" u Beogradu.
Vesela i srećna žena. Sve ostalo je samo nadogradnja.

Dodaj komentar

Postavi komentar

@LecaShargarepa

- 12 hours ago

RT @Marija28: Izdajemo stančić sa super pogledom na Crvenom Krstu (Vračar). Jednosoban, oko 40kvm, zgrada (18.sprat), sve potrebno od tehni…
h J R
@LecaShargarepa

- 12 hours ago

Botovi se razmnožavaju pacovskom brzinom. Od jednog nastane 2.000 komada, kao da su morski konjići. Razmnožavaju se… https://t.co/DqgVR2ny6I
h J R
>