Kolumna

Instagram prop’o???

Sećate li se na Facebook-u one raketice zvane Explore Feed zbog koje smo svi imali multiple moždane udare? Sećate li se samo koliko nas je ista iritirala? Head of News Feed i glavni i odgovorni za taj Facebook test promašaj bio je Adam Mosseri.

Celih 5 meseci mučili su se da nam izvuku dodatne novce preko te ingeniozne ideje. 5 meseci smo svi pametovali na tu temu. I samo nekoliko meseci kasnije, od trenutka kada je Explore feed ukinut, istog tog Adam Mosseri-a postavljaju, ni više ni manje, nego na mesto predsednika Instagrama. Zvuči strašno, zar ne?

Ostaje nam da vidimo kakve novitete će ovaj gospodin uvesti na najumiveniju mrežu. Ne znam zašto se plašim, ali imam utisak da smo dobili novog zlikovca (arhineprijatelja) protiv koga će se boriti svi influenseri sveta. Nešto kao Avengers-i protiv  Thanos-a.

Ostaje nam samo da budemo strpljivi i imamo smirenost Bude.

Leca Shargarepica

Sociolog. Marketing umetnik. Predavač. Skriboman. Kreativac. Osećam se kao super pegava Šargarepica. Vlasnik doma za stare "Alta Vista" na Senjaku, Direktor marketinške agencije "Pasaž". Vesela i srećna žena. Sve ostalo je samo nadogradnja.
A sve drugo... dopišite sami.

Dodaj komentar

Postavi komentar

@LecaShargarepa

- 1 day ago

Juče sam bila prava "soccer mom". Držala sam se grčevito za ogradu i navijala na sav glas. Kada je K dao gol, urla… https://t.co/lWTVJSGxhH
h J R
@LecaShargarepa

- 1 day ago

Počela sam da pratim profil @bunnyarchive Pa zečevi su najslađa bića na svetu!
h J R
>