Kolumna

Instagram prop’o???

Sećate li se na Facebook-u one raketice zvane Explore Feed zbog koje smo svi imali multiple moždane udare? Sećate li se samo koliko nas je ista iritirala? Head of News Feed i glavni i odgovorni za taj Facebook test promašaj bio je Adam Mosseri.

Celih 5 meseci mučili su se da nam izvuku dodatne novce preko te ingeniozne ideje. 5 meseci smo svi pametovali na tu temu. I samo nekoliko meseci kasnije, od trenutka kada je Explore feed ukinut, istog tog Adam Mosseri-a postavljaju, ni više ni manje, nego na mesto predsednika Instagrama. Zvuči strašno, zar ne?

Ostaje nam da vidimo kakve novitete će ovaj gospodin uvesti na najumiveniju mrežu. Ne znam zašto se plašim, ali imam utisak da smo dobili novog zlikovca (arhineprijatelja) protiv koga će se boriti svi influenseri sveta. Nešto kao Avengers-i protiv  Thanos-a.

Ostaje nam samo da budemo strpljivi i imamo smirenost Bude.

Leca Shargarepica

Marketing ekspert i konsultant. Sociolog. Edukator. Predavač. Skriboman. Kreativac. Vlasnica i direktorka marketinške agencije "Pasaz". i Doma za stare "Alta Vista" u Beogradu.
Vesela i srećna žena. Sve ostalo je samo nadogradnja.

Dodaj komentar

Postavi komentar

@LecaShargarepa

- 19 hours ago

Petak je veče. Znate li gde sam izašla? NIGDE. U krevetu sam 🧡
h J R
@LecaShargarepa

- 1 day ago

Poštovana @otpsrbija , hajde šro vam sistem za online plaćanje nije radio nekoliko dana nego što nam od 23.11.2019.… https://t.co/4lbZ2TKXtK
h J R
@LecaShargarepa

- 1 day ago

Ode. Još jedan divan čovek srpskog interneta. Neka mu je laka zemlja. @predrag_rodic pozdravi nam @neshasr 🖤 https://t.co/VUk4SiYqlO
h J R
>