Zanimljivosti

Da li je ovo najbizarniji hotel na svetu? CasAnus

Volite da putujete? Volite interesantne destinacije? Volite svog partnera? Volite zadnjice? Onda je CasAnus pravo mesto za vas!

Hotel u obliku anusa i završetka kolona idelano je mesto za sve ljubitelje ovog dela tela! Za sve one moderne! Za sve koji su željni da budu drugačiji. Za sve one koji vole da se uvlače.

CasAnus je hotel u Belgiji koji je dizajniran od strane holandskog umetnika Joep Van Lieshout. U pitanju je masivna skulptura koja sa spoljašnje strane ima sve potrebne detalje završetka jednog debelog creva (vene, boju, oblik…), dok sa unutrašnje strane ima vodu, kanalizaciju, spavaći deo, sto za ručavanje, tuš… Pravi mali raj za dupeljupce. S obzirom na to da je u pitanju skulptura u kojoj možete da prespavate za novce, to je nekako čini i hotelom.

Noć u ovom hotelu košta 120e i u njemu mogu da prespavaju 2 osobe u bračnom krevetu.

Ovaj golemi anus smešten je u Verbeke Foundation Sculpture Parku, koji poseti oko 20,000 ljudi svake godine. Inače, vlasnici, kolekcionari umetnina, kažu da ovaj hotelčić/skuptura nije zamišljena da bude “oaza”. Mogla bih se kladiti da je baš ovaj deo tela ne samo oaza, već mnogima i utočište . To svakodnevno možemo videti na različitim primerima u sopstvenom okruženju, gde je upravo anus mesto u kome mnogi vole da budu i svakodnevno obitavaju. I ni manje ni više, nego besplatno! Doduše, oni nemaju tu mogućnost i nivo čistoće kao u CasAnus-u, ali verujem da im komfora nikako ne manjka (pre ili kasnije).

Stoga, ako vas ikada neka takva osoba pita: „E gde da idem/izađem/otputujem?“, znate gde možete da ga pošaljete, a da pri tom ne morate da opsujete.

A vi uživajte (ili ne) u ostatku fotografija ovog dela savremene umetnosti.

Ph: Preuzete sa sajta http://verbekefoundation.com/slapen/casanus/

 

Leca Shargarepica

Marketing ekspert i konsultant. Sociolog. Edukator. Predavač. Skriboman. Kreativac. Vlasnica i direktorka marketinške agencije "Pasaz". i Doma za stare "Alta Vista" u Beogradu.
Vesela i srećna žena. Sve ostalo je samo nadogradnja.

Komentar

Postavi komentar

  • Ово би у српској варијанти могао да буде “Мотел шупак” 🙂 Већ ми се јављају идеје за рекламу 🙂

@LecaShargarepa

- 6 hours ago

Ne delite ovu baku po Tviterima kao da je snimljeno danas. Ne razvlačite je. Snimak je iz 2009.godine. Saberite se.… https://t.co/WQoH6136rq
h J R
@LecaShargarepa

- 6 hours ago

Šta su sada retrogradno izmislili kao opravdanje za sve greške koje smo pravili i koje ćemo praviti?
h J R
>