Zanimljivosti

Restoran Muller – pravo mesto za „dejt“

Reka, dan zaljubljenih, romantična večera, restoran, Savamala, sjajna kuhinja i vrhunska ekipa iza cele priče.

Restoran Muller je mesto na kome možete da probate izuzetnu nemačku kuhinju, osetite intimu prostora i osobe (osoba) sa kojom ste, da budete deo gradske savamalske vreve ili partnerova 2 oka.

A kako je to moguće? Prostor u kome je smešten ovaj restoran oduvek se borio da nađe svoj identitet. Menjali su se različiti vlasnici, kuhinje, enterijer i eksterijer. Dok nisu u njega ušli Mullerovi. Uneli su duh zajedništva, detalja, topline. Uneli su dobru kuhinju i vrhunske kobasice i ono što je najbitnije, uneli su ljubav.

Kada je hrana u pitanju porcije su dovoljno velike (nije fine dining) i sasvim ukusne, servirane sa dosta detalja (idealne za instagram).  Ponuda je različita: od salati, supica, preko mesa, kobasica, do odličnih slatkiša i pitica. Hrana je začinjena taman kako treba, ali znajte i da se igraju sa ukusima: pire od graška, salate od krušaka i sira…

 Restoran se nalazi u Savamali, Visoke stepenice 6. A i broj telefona im je sledeći 060 4564010, pa ako želite da odvedete nekoga dragog – info vam je na dohvat ruke.

 

 

Inače, Mullerove poznajem od kada sam se rodila. To su bile godine bezbrižnosti, rođendana, druženja jambova, Cecinih i Mirinih najsavršenijih torti, letovanja, klikeranja… A onda smo svi porasli, a drug Denis je postao Master Chef i otvorio jedan od restorana sa najslađom, tajnom baštom u Beogradu.

 

 

 

 

Leca Shargarepica

Sociolog. Marketing umetnik. Predavač. Skriboman. Kreativac. Osećam se kao super pegava Šargarepica. Vlasnik doma za stare "Alta Vista" na Senjaku, Direktor marketinške agencije "Pasaž". Vesela i srećna žena. Sve ostalo je samo nadogradnja.
A sve drugo... dopišite sami.

Dodaj komentar

Postavi komentar

@LecaShargarepa

- 12 hours ago

Moj drugar ima naviku da kada mu neka devojka piše, a nije mu do dopisivanja, a neće i da je uvredi sa "seen", isku… https://t.co/NR2m06uP56
h J R
>