Zanimljivosti

Četka za kosu koja NE ČUPA!

Ceo život mučimo se sa kojekakvim četkama za kosu, češljevima, sve nas čupa.

Naročito čupa one sa zamršenon, talasastom ili ufrćkanom, gustom… Ma, kakvom god. A čupa i one čije mame, bake nemaju vremena da im razmrse kosice pa vuuuuku dok im ne iščupaju mlečni zub.

Posle jednog kvalitetnog spavanja ili pranja, kosu treba očešljati, ali tako da ti ne ispadnu očne jabučice od bola.

Ceo svoj život mučim se sa nekim skupljim ili jeftinijim četkama renomiranih ili anonimnih proizvođača. I NIŠTA.

Kažu – lepota boli. Ali Kinezi za sve imaju rešenje. Eto, u prošlom tekstu rešila sam vam obrve – ne morate da se mučite i da ih tetovirate, samo ih zalepite.

A sada da praktično rešimo i to čupanje. Preko Aliexpress sam kupila četku koja NE ČUPA! Dobro ste pročitali. Zaista ne čupa. A isprobana mnogo puta na različitim kosama.

U priogu je link, a ako ne kupujete online, nečupajuće četke imate i kod mog frizera John-a (doduše, malo drugačije od ove, ali i dalje ne čupaju). 

https://s.click.aliexpress.com/e/cdrLMM6k

Leca Shargarepica

Marketing ekspert i konsultant. Sociolog. Edukator. Predavač. Skriboman. Kreativac. Vlasnica i direktorka marketinške agencije "Pasaz". i Doma za stare "Alta Vista" u Beogradu.
Vesela i srećna žena. Sve ostalo je samo nadogradnja.

Dodaj komentar

Postavi komentar

@LecaShargarepa

- 6 hours ago

Mi u Mostaru, a tamo leto. Šantićeva ulica, a kao Kolumbija @GagaTesic @DusanSrbljak @eubih #EUandME https://t.co/v2Cp3AqkXd
h J R
@LecaShargarepa

- 12 hours ago

Bile su te neke pesme koje nam je samo baka pevala. Kako nema bake, nekako su i te pesme nestale sa njom. Imate jed… https://t.co/UH4vax7a73
h J R
@LecaShargarepa

- 12 hours ago

U pozadini krenula pesma "Kad ja pođoh na Bembašu", meni krenula bujica emocija i sete, a za njima u jedna suza. Ne… https://t.co/GSO3nUokli
h J R
>