Zanimljivosti

AXE Home – Novi Youtube kanal!

AXE Home je novi Youtube kanal, a pod krovom AXE brenda.
Ideja na koju su došli njeni autori Danica, Dušan i moja malenkost, je predstavljanje proizvoda koji prosečan potrošač nije u mogućnosti sam da isproba pre kupovine i odabira, bilo da su to pegle, veš mašine, klime, usisivači…

AXE Home se bavi domom, kako i sama reč kaže: kućom. Međutim, pored recenzija kućnih aparata biće prikazani razni tutorijali po principu „pomoć u kući“, male majstorije i slično.


AXE Home je mesto na kome predstavljamo sve što je vezano za jedno domaćinstvo, u želji da svaki proizvod približimo kupcu na jedan interesantan, ali prijateljski i savetodavan način, sa naglaskom na objektivnost. Ono što možemo videti na internetu ili u prodavnici jesu osnovne specifikacije proizvoda i njegove fotografije. Proizvod eventualno možemo dotaći rukom u objektu, ali teško da ih sve možemo isprobati. U današnje vreme kada u Srbiji i zemljama ex YU kupac nema dovoljno novca za razmetanje i pogrešne odabire, svaki savet je bitan.

 

Share

Leca Shargarepica

Marketing ekspert i konsultant. Sociolog. Edukator/predavač na temu digitalne pismenosti, medijske pismenosti. Skriboman. Kreativac.
Vlasnica i direktorka marketinške agencije "Pasaž" i Doma za stare "Alta Vista" u Beogradu.
Vesela i srećna žena. Sve ostalo je samo nadogradnja.

Dodaj komentar

Postavi komentar

@LecaShargarepa

- 1 day ago

Kako je volim tako obrazovanu! 🧡🧡🧡 https://t.co/4SwRdgSIaA
h J R
@LecaShargarepa

- 5 days ago

Letnje zanimacije. Takvo neko vreme došlo. https://t.co/x7Ak1SBf5Q
h J R

AXE Home