Zanimljivosti

AXE Home – Novi Youtube kanal!

AXE Home je novi Youtube kanal, a pod krovom AXE brenda.
Ideja na koju su došli njeni autori Danica, Dušan i moja malenkost, je predstavljanje proizvoda koji prosečan potrošač nije u mogućnosti sam da isproba pre kupovine i odabira, bilo da su to pegle, veš mašine, klime, usisivači…

AXE Home se bavi domom, kako i sama reč kaže: kućom. Međutim, pored recenzija kućnih aparata biće prikazani razni tutorijali po principu „pomoć u kući“, male majstorije i slično.


AXE Home je mesto na kome predstavljamo sve što je vezano za jedno domaćinstvo, u želji da svaki proizvod približimo kupcu na jedan interesantan, ali prijateljski i savetodavan način, sa naglaskom na objektivnost. Ono što možemo videti na internetu ili u prodavnici jesu osnovne specifikacije proizvoda i njegove fotografije. Proizvod eventualno možemo dotaći rukom u objektu, ali teško da ih sve možemo isprobati. U današnje vreme kada u Srbiji i zemljama ex YU kupac nema dovoljno novca za razmetanje i pogrešne odabire, svaki savet je bitan.

 

Leca Shargarepica

Marketing ekspert i konsultant. Sociolog. Edukator. Predavač. Skriboman. Kreativac. Vlasnica i direktorka marketinške agencije "Pasaz". i Doma za stare "Alta Vista" u Beogradu.
Vesela i srećna žena. Sve ostalo je samo nadogradnja.

Dodaj komentar

Postavi komentar

@LecaShargarepa

- 1 day ago

Kaže Facebook: " Ovo ti je prva okačena tagovana fotka." Ja pre više od jedne decenije. 2006. Koliko sam se promen… https://t.co/34bY5BAhlX
h J R
@LecaShargarepa

- 1 day ago

U nedelju sam završila sa dijetom. Danas joj se vraćam. Mom želucu ne prija moja omiljena hrana.
h J R
>