Zanimljivosti

Najveća priznanja za našeg proslavljenog dizajnera Batu Spasojevića

Paris Fashion Week je mesto gde je naš proslavljeni dizajner Bata Spasojević započeo proslavu dvadesetogodišnjice postojanja brenda Individual kao i dvadesetpetogodišnjice rada.

Najnovija kolekcija Trezor je u gradu svetlosti pobrala simpatije publike kao i odlične kritike nekadašnjeg čelnika kuće Žan Pol Gotje, Donalda Potarda kao i Emerika Fransoa, poznatog francuskog dizajnera. Nakon pariške premijere, Bata je najnoviju kolekciju predstavio i domaćoj publici u Novom Sadu na Serbia Fashion Week-u. Ovacije publike su najavile i nagradu od strane Nacionalne Modne Komore Srbije za najbolju kolekciju u 2019. godini.

Usledila je nagrada za najboljeg dizajnera godine, koja je dodeljena Spasojeviću na regionalnom događaju Deluxe Awards koji je i ugostio neke od najuspešnijih ljudi iz Srbije.

Proslava dvadesetpetogodišnjice karijere nakon Pariza i Novog Sada, seli se i u Beograd i to na Fashion Selection gde će mnogobrojni modni kritičari, poznate ličnosti i ljubitelji Batinih kreacija moći da uživaju upravo u ovoj nagrađivanoj kolekciji. Prepoznatljivi segmenti i ideje koje prožimaju 25 godina Batinog rada, kompletiraju najnoviju Trezor muško-žensku kolekciju za jesen/zimu 2019-2020.

Splet luksuznih materijala, crne boje, kože, eko krzna, odiše šikom Pariza, a upotpunjuju ga efektna obuća, torbe, nakit i ostali aksesoari. Kao što smo i navikli, Bata nam uvek upotpuni celokupni modni doživljaj i muzičkim elementom, pa će tako biti i ovaj put. Hurricane popularni trio koga čine Sanja Vučić, Ksenija i Ivana Nikolić, uveličaće ovaj modni događaj sezone.

Batina revija je zakazana za 4. novembar u BelExpo Centru od 21h.

 

 

Share

Leca Shargarepica

Marketing ekspert i konsultant. Sociolog. Edukator/predavač na temu digitalne pismenosti, medijske pismenosti. Skriboman. Kreativac.
Vlasnica i direktorka marketinške agencije "Pasaž" i Doma za stare "Alta Vista" u Beogradu.
Vesela i srećna žena. Sve ostalo je samo nadogradnja.

Dodaj komentar

Postavi komentar

@LecaShargarepa

- 13 hours ago

𝗞𝗼𝗻𝘁𝗶𝗻𝘂𝗶𝘁𝗲𝘁 - zašto je važno imati ga! U vreme infodemije i neograničene količine informacija, iste moramo da filtr… https://t.co/WLksReDaP4
h J R
@LecaShargarepa

- 17 hours ago

Poštovani @prijavi_problem Da li je na fotografijama ambrozija i možete li prijaviti da se ispod mosta koji ide od… https://t.co/RqqtHtguHX
h J R
@LecaShargarepa

- 2 days ago

ZAPOŠLJAVAMO negovatelje/negovateljice/tehničare/medicinske sestre u našem novom domu za stare Alta Vista u Beograd… https://t.co/mVyiySZ6Xh
h J R
@LecaShargarepa

- 3 days ago

Sedim i razmišljam kako da se obučem za svoj rođendan i onda se setim da mi je prošao 9.9.
h J R

AXE Home