Dobro je znati Uncategorized

Little black book

Šta je potrebno da bi se vaš proizvod, brend ili usluga prodavali?
1.    Ako ne možete da budete prvi, onda se potrudite da budete najbolji. Ako niste najbolji potrudite se da budete inovativni, konkretni, konzistentni i uporni.
2.    Edukujte svoje potrošače. Brendovi koji nastoje da obezbede više informacija i edukuju o svojim “proizvodima” lakše dolaze do publike i potrošača.
3.    Prilagođavajte sadržaj platformama, ali ostanite u svojoj niši. Nije na svakoj platformi ista ciljna grupa, stoga sadržaj poput videa, teksta, slike uskladite sa mrežom na kojoj ste.
4.    Pravite objave i oglase koji ne liče na klasično oglašavanje. Ali, nemojte obmanjivati potrošača skrivenim PR-om. Nekada i najklasičnija reklama ume itekako da doprinese brendu.
5.    Ljudi žele da im se direktno obraćamo i da vodimo računa o njihovim potrebama, stoga su personalizovane poruke postale sve popularnije. Iskoristite taj trend.
6.    Iako možda imate široku ciljnu grupu, obraćajte se nišama, gradite inkluzivno, kako i sam Facebook savetuje (koristeći podatke jednog od poslednje sprovedenih istraživanja).

Share

Leca Shargarepica

Marketing ekspert i konsultant. Sociolog. Edukator/predavač na temu digitalne pismenosti, medijske pismenosti. Skriboman. Kreativac.
Vlasnica i direktorka marketinške agencije "Pasaž" i Doma za stare "Alta Vista" u Beogradu.
Vesela i srećna žena. Sve ostalo je samo nadogradnja.

Dodaj komentar

Postavi komentar

@LecaShargarepa

- 13 hours ago

Utorak: Mleko bez laktoze 99rsd Nedelja: Mleko bez laktoze 107rsd Kasno je pa nmg da računam procente poskupljenja. Bravo tigre!
h J R
@LecaShargarepa

- 14 hours ago

Bila na Boju na Kosovu. A ne, to je drugi neki vekmmm https://t.co/fYvuDSSJDO
h J R
@LecaShargarepa

- 19 hours ago

#Succession - serija u kojoj niko nije pozitivac. Izvanredna!
h J R

AXE Home